Search
Close this search box.

Telèfons d’interés

Consells de viatge en front al COVID-19

Treballem per a que el vostre viatge sigui un èxit de principi a fi. És per això que a més de preocupar-nos que la vostra estada al nostre territori sigui inoblidable, també ens preocupem que es compleixin totes les garanties de salut i seguretat per a que no us hagueu de preocupar per res.

Gaudim dels espais públics amb seguretat

A Sant Carles de la Ràpita, gaudim de platges extenses que poden acollir nombroses persones mantenint la distància social. A més vetllarem per a que els usuaris de les platges mantinguin la distància de seguretat i no es sobrepassi la capacitat d’aforament de les platges. Cal afegir que disposem de les immenses i verges platges del delta de l’Ebre que ja són conegudes pels grans espais que hi ha entre els banyistes. La badia dels Alfacs també us permetrà realitzar passejos en barca i practicar infinitat d’esports nàutics de tots els nivells en la intimitat de la vostra família i amics, o amb grups de persones molt reduïts.

A més, les Terres de l’Ebre són un territori rural amb grans espais oberts i poca densitat de població que us permetrà el gaudi de la natura i la cultura, l’observació d’aus, la degustació de gastronomia i la pràctica d’esports sense entrar en contacte amb gaires persones.

Uns serveis i espais segurs

Els bars i restaurants segueixen estrictes protocols de neteja i seguretat. A més, els espais d’ús públic dels locals i els seus elements són netejats i desinfectats amb molta freqüència, seguint la normativa de prevenció del COVID-19.

De la mateixa manera, els allotjaments del municipi han incrementat les mesures d’higiene per garantir que tant els espais privats com els comuns siguin segurs.

Els comerços de Sant Carles de la Ràpita han rebut formació sobre mesures  de prevenció de la COVID-19. L’espai interior dels locals s’ha adaptat per tal que els clients puguin mantenir la distància còmodament. A més els locals han de respectar l’aforament màxim i disposen de gels desinfectants per a l’ús dels seus clients.

Els serveis públics oferts al municipi de Sant Carles de la Ràpita, com ara l’oficina de turisme, la biblioteca, correus, l’ajuntament, etc., compleixen amb uns protocols estrictes de distanciament social i neteja constant per tal que els ciutadans puguin fer ús d’aquests serveis amb total seguretat. A més s’han posat en marxa tot un seguit de facilitats per poder fer demandes i tràmits online:

Tràmits online a l’ajuntament amb certificat i sense

Servei d’informació turística per WhatsApp: 607 08 01 38

Serveis de correus on-line

Restriccions d’ús per garantir la seguretat

Si teniu una reserva per venir o teniu previst viatjar, si us plau, consulteu les restriccions vigents per a les dates del viatge. Podeu consultar informació sobre el viatges i el transport a Europa durant la pandèmia, l’estat del desconfinament de la regió sanitària de les Terres de l’Ebre i les mesures a prendre en els diferents estadis del desconfinament progressiu.

Tingueu present que les empreses de serveis i turístics poden aplicar restriccions de capacitat, d’ús, modificar el servei prestat o fins i tot deixar-lo de prestar en compliment de les normatives vigents i per garantir la vostra seguretat. Cal que contacteu amb les empreses per verificar si hi ha algun tipus de canvi.

Serveis de Salut al teu abast

La Generalitat de Catalunya ha posat al vostre abast un seguit de canals informatius per tal de respondre dubtes en front al COVID-19 i fins i tot una APP per tal de monitoritzar els seu símptomes. Us recomanem la seva utilització en cas que tingueu dubtes.A més, a Sant Carles de la Ràpita hi ha un Centre d’Assistència mèdica públic amb atenció per a desplaçats i a la veïna població d’Amposta es troba l’Hospital Comarcal.

Desplaça cap amunt