Visita el celler que va renèixer de la riuada, Rendé Masdéu

Rendé Masdéu és un celler de l’Espluga de Francolí que ofereix visites d’enoturisme, una masia on descansar, al costat d’un restaurant. Forma part de la Ruta del Trepat.

El celler que va quedar arrasat després d’una riuada del Francolí el 2019. La superació familiar i la solidaritat els van ajudar a reconstruir un nou celler, a pocs metres de l’anterior, on es recorda la tragèdia i es mostra amb orgull el camí cap al futur. Durant la visita podreu descobrir les restes de la riuada a través de les imatges de la recuperació de les ampolles de vi de fang, l’antic Molí de Poca, datat del segle XII i com elabora els vins i escumosos de llarga criança. La visita acaba amb un tast guiat de 4 vins de la mà de Mariona Rendé, sommelier i segona generació del celler.

El celler també organitza diverses activitats i experiències enoturístiques úniques; cultura, esport, gastronomia, allotjament..

Per a més informació: https://rendemasdeu.cat/experiencies/

Idiomes: Català, castellà, anglès i francès.

Horaris

Aquesta activitat s’ofereix tot l’any amb reserva prèvia. De dimarts a dissabte de 10h a 13.30h i de 16.30h a 19.30h Diumenges de 10h a 14h Dilluns tancat.

Durada

1 h i mitja aproximadament

Idioma

Les visites s'ofereixen en català, castellà, anglès i francès.

Observacions
Més informació i reserves

Rendé Masdéu

977 871 361 / 609 245 772
celler@rendemasdeu.cat
Carretera Nacional 240 Km 39,5; 43440 l'Espluga de Francolí
Scroll to Top