Troba els ratolins als diorames del Museu del Pessebre de Catalunya

Saps quantes figures d’animals hi ha als diorames del Museu del Pessebre de Catalunya? Entre orenetes, camells, ovelles, gallines, elefants i molts més… Sumen més de 1000!

No obstant això, t’animem a que en busquis uns de ben petits i especials: els ratolins. Aquests petits rosegadors petrificats s’amaguen en diferents diorames del museu. Cal saber observar, tenir paciència i bon ull per descobrir en quins racons pots trobar-los.

Per ajudar-te, et donarem una pista: a la planta baixa n’hi ha 3 i a la segona 6 més. En total, 9. Semblen molts però et donem tot el temps que necessitis per mirar i remirar. A més, no et preocupis que si et veuen no sortiran pas esporuguits!

Si els trobes, fes-nos-ho saber a la sortida i tindràs un obsequi.

Afina la vista, para atenció i troba els ratolins del Museu del Pessebre de Catalunya!

Consulta l’horari de visita: https://www.museudelpessebre.cat/

El Museu ofereix visites guiades amb reserva prèvia enviant un correu electrònic a: informacio@museudelpessebre.cat o bé, trucant al tel. 660 763 645 .

De la mà dels guies del museu descobriràs els secrets que s’hi amagues, per què hi ha una parra de vinya a la façana, com es fan les figures i els diorames o per què dins del museu s’hi poden veure les estrelles. La millor manera de treure el màxim profit del recorregut!

Observacions:

  • Entrada gratuïta pels menors fins a 12 anys.
  • Les instal·lacions estan adaptades per a tothom i especialment per a persones amb mobilitat reduïda amb cadires de rodes.

 

Horaris
Durada
Idioma
Observacions
Més informació i reserves
Scroll to Top