Taller sobre el món de les abelles

Visita a l’apiari de Drac Actiu

 

Les abelles són un dels més importants polinitzadors de moltes plantes (incloent-hi algunes que ens serveixen d’aliment a nosaltres, els humans) i és per això que el seu paper a l’ecosistema és molt important. A més, són uns animals amb una societat molt ben estructurada, que produeixen molts i variats productes amb multituds de qualitats i amb un cicle vital molt interessant.

Malgrat això, encara avui conserven mala fama (molta immerescuda) i molta gent les tem, sobretot per desconeixença.

El taller sobre el món de les abelles  ens ajudarà a conèixer-les una mica més i començar a estimar-les.

Coneixerem la vida de les abelles dins d’una arna. La seva relació social, els treballs que realitzen pel bé de les persones, els productes que desenvolupen i la utilització que en fa l’home.

És interessant conèixer les tasques i la relació que l’home té amb les arnes i el treball que desenvolupa en cada època de l’any.

Durant el taller es visiten les arnes ben equipats amb l’acompanyament d’un apicultor. 

 

Horaris

Reserva prèvia amb un mínim per a 3 persones. Tel. +34 629 213 263 o info@dracactiu.com

Durada

2 h aproximadament

Idioma

Les visites guiades s'ofereixen en català i castellà tot i que hi ha la possibilitat de realitzar-les en altres llengües (canglès i francès). En aquest cas, cal consultar-ho al correu electrònic a info@dracactiu.com o bé per telèfon al +34 629 213 263.

Observacions

Aquesta activitat és adient per a qualsevol persona major de 6 anys, excepte si són al·lèrgiques al verí de la picada d’abella. El taller no s’ofereix a l’hivern. Es recomana que els participants portin roba de màniga llarga, mitjons i sabates tancades, i aigua (especialment a l’estiu).

Més informació i reserves

Drac Actiu

629 213 263
info@dracactiu.com
Partida del Gorg, s/n | 43440 L’Espluga de Francolí
Scroll to Top