Taller d’art rupestre: El poder del símbol

Una activitat per realitzar en família que us permetrà saber molt més sobre l’Art Rupestre

 

Quin significat tenen les pintures rupestres? Per què s’han conservat fins avui dia? Com s’aconseguien els colors? Tot això i molt més ho aprendrem amb una visita familiar i participativa al CIAR que acabarà amb un interessant taller d’art rupestre.

Una proposta familiar amb infants a partir de 7 anys per conèixer la tècnica i l’evolució de l’art rupestre de les Muntanyes de Prades, un conjunt d’abrics que han estat declarats Patrimoni Mundial per la UNESCO.

Petits i grans podrem recrear, amb estris històrics i singulars, universos de símbols plens de significat. Una oportunitat per entendre la capacitat simbòlica dels humans i com aquesta ens diferencia d’altres espècies animals.

Horaris

Consulta el programa d'activitats a: administracio@mccb.cat o bé trucant al 977 860 349.

Durada
Idioma

El taller s'ofereix en català tot i que hi ha la possibilitat de realitzar-lo també en castellà. En aquest cas, cal consultar-ho al correu electrònic a: administracio@mccb.cat o bé trucant al teléfon 977 860 349.

Observacions

Els infants hauran d’anar acompanyats d’un adult durant l’activitat. Cal fer reserva prèvia a: info@mccb.cat o bé trucant al +34 977 860 349. Mínim de 5 persones.

Més informació i reserves

CENTRE D'INTERPREACIÓ D'ART RUPESTRE DE LES MUNTANYES DE PRADES - MUSEU COMARCAL DE LA CONCA DE BARBERÀ

+34 977 86 03 49
administracio@mccb.cat
Carrer de la Pedrera, 2, 43400 Montblanc, Tarragona
Scroll to Top