Museu Comarcal de la Conca de Barberà

El Museu Comarcal s’ubica a l’antic palau medieval dels Josa i és un complex museístic format cinc seccions monogràfiques.

A través de les diverses seccions monogràfiques, procedeix a la investigació, l’estudi, la preservació i la informació i projecció de diversos apartats com són: l’art rupestre de les Muntanyes de Prades, els molins hidràulics, el castell dels Llorac de Solivella, l’etnologia comarcal, l’arqueologia, les ciències naturals, les arts plàstiques, i un exhaustiu compendi de la història comarcal, des de la prehistòria fins a l’actualitat.

El Museu Comarcal de la Conca de Barberà forma part de la Xarxa de Museus Etnològics de Catalunya.

El museu és un dels museus disponibles a l’app Visitmuseum de la Generalitat de Catalunya, una aplicació gratuïta per conèixer el patrimoni cultural i artístic dels museus de Catalunya. L’audioguia està disponible en quatre idiomes: català, castellà, anglès i francès. Els usuaris poden escoltar-la descarregant-se l’aplicació al telèfon mòbil. L’audioguia també està disponible en línia a la web de Visitmuseum.

Horaris

Consulta l'horari a la web oficial del museu

Durada
Idioma

Les exposicions estan en català. L'audioguia Visitmuseum està disponible en quatre idiomes: català, castellà, anglès i francès.

Observacions

El museu està adaptat a persones amb mobilitat reduïda. Disposa d´ascensor i plaça d´aparcament.

Més informació i reserves

Museu Comarcal de la Conca de Barberà

+34 977 86 03 49
info@mccb.cat
Carrer de Josa, 6, 43400 Montblanc, Tarragona
Scroll to Top