Montblanc Monumental

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Endinsa’t amb una visita guiada a Montblanc amb els guies turístics

 

Cada dia de la setmana tens la possibilitat de conèixer la història, les anècdotes i les tradicions de Montblanc amb una visita guiada.

El punt de trobada i inici de la visita a l’Oficina de Turisme, al costat del celler cooperatiu de Montblanc on el guia dóna la benvinguda als participants. Es passejarà per carrers i places evitant aglomeracions, fent les explicacions en espais amplis i poc transitats com a la plaça Major o la plaça de Santa Maria per contemplar la popularment coneguda Catedral de la muntanya. El recorregut acabarà amb la visita a una torre de la muralla (la de Pere III) i un tram del pas de ronda (el que arriba a la torre-portal de Sant Jordi).

Horaris

Tots els dies a les 11h. És imprescindible adquirir el tiquet prèviament a través del portal web.

Durada

La visita té una durada d'1 hora i 30 minuts

Idioma

Les visites guiades s'ofereixen en català tot i que hi ha la possibilitat de realitzar-les en altres llengües (castellà, anglès i francès). En aquest cas, cal consultar-ho al correu electrònic turisme@montblanc.cat o al telèfon 977 86 17 33.

Observacions

No està permès que els gossos accedeixin a l'interior dels edificis que es visiten durant la visita guiada.

Més informació i reserves

Devolucions i canvis: Un cop adquirida l'entrada únicament serà canviada o retornat el seu import si es cancel·la fins a 24 hores abans de l'inici de la visita i només en cas d'impossibilitat d'assistència de força major justificada.

Oficina de turisme de montblanc

+34 977 86 17 33
turisme@montblanc.cat
C. Muralla de Sta. Tecla, 54, 43400 Montblanc, Tarragona
Scroll to Top