AGENDA

Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

XXVI Setmana Santa Cultural de Montblanc 2023

març 25 - abril 2

Programa:

 

Dissabte, 25 de març

Església de Sant Marçal – A dos quarts de 7 de la tarda – “XXIII Pregó de Setmana Santa” per Mn. Josep Maria Alegret Bellmunt, Plebà de Montblanc

Entrega de premis del 21è Concurs de Dibuix de Setmana Santa (acte patrocinat per “Seguros Catalana Occidente” i Gestoria Huguet Masdeu).

A les 8 de la tarda – Missa pels difunts Congregats de la Puríssima Sang, (aquesta Missa substituirà la Missa de vigília de Sant Miquel) hi participarà l’“Schola Cantorum de Sant Miquel” de Montblanc.

 

Dilluns, 27 de març

Església de Sant Marçal – A les 8 del vespre – Conferència “Classes de religió. Per què?” per Judit Roselló Causí.

 

Dimarts, 28 de març

Església de Sant Marçal – A les 8 del vespre – Conferència “La función notarial” per Ángela Portillo González, Notaria de Montblanc.

 

Dimecres, 29 de març

Església de Sant Marçal – A les 8 del vespre – Conferència “El mite de l’autoestima” per Adrià Cabestany Borges – Psicologia: https://www.adriacabestany.com/mite-autoestima/

 

Dijous, 30 de març

Església de Sant Marçal – A les 8 del vespre – Conferència “Les zoonosis emergents: nous reptes per a la Salut Pública” per Núria Llopis Cos, veterinària.

 

Divendres, 31 de març

Església de Sant Marçal – A dos quarts de 7 de la tarda – Concert-audició pels alumnes de l’Escola Municipal de Música de Montblanc.

Església de Sant Marçal – A les 8 del vespre – Cicle anual “El Món de la música” – Conferència “El Saxo, història de l’instrument camaleó” per Kike Ordax.

 

Dissabte, 1 d’abril

Església de Sant Marçal – A les 6 de la tarda – Conferència “Terrània. 20 edicions del Festival Internacional de Ceràmica a Montblanc” per Joaquim Queralt i Basterra.

 

Diumenge, 2 d’abril

Església de Sant Marçal – A les 6 de la tarda – Concert de Marxes de processó per la banda de música Verge de la Serra de Montblanc.

 

Descarrega’t el programa de la Setmana Cultural 2023

 

Recinte

Montblanc

Organitzador

Congregació de la Puríssima Sang de Montblanc
Scroll to Top