Santa Coloma de Queralt i Vimbodí i Poblet acolliran per primera vegada la Mostra de curtmetratges dels Premis VOC 2023

Primera sessió de la Mostra de curtmetratges dels Premis VOC 2023

VOC► Versió Original en Català és un projecte impulsat per Òmnium Cultural amb la finalitat d’estimular la producció de continguts audiovisuals de qualitat en llengua catalana, contribuir a la seva difusió i ampliar-ne el públic. Són uns premis que volen reconèixer els millors curtmetratges, websèries, videoblogs i nous formats audiovisuals realitzats originalment en català, i incentivar la creació de nous continguts.

La primera cita tindrà lloc al Castell dels Comtes de Santa Coloma de Queralt, el dissabte 25 de febrer a les 6 de la tarda, amb la sessió Abismes quotidians de 78 minuts de durada i la projecció de 5 curtmetratges. A l’acabar hi haurà un breu col·loqui amb Júlia Coldwell, autora d’un dels curtmetratges d’aquesta sessió.

Cal reservar l’entrada a: https://p.berrly.com/mnm-wu3/events/9609

L’altra sessió es durà a terme a al Cinema Foment de Vimbodí i Poblet el diumenge 5 de març a les 7 de la tarda. En aquesta ocasió es projectarà la sessió Cossos en moviment, també amb 5 curtmetratges i una durada de 84 minuts.

Cal reservar l’entrada a: https://p.berrly.com/mnm-wu3/events/9657

La dues sessions presencials seran gratuïtes, només cal reservar l’entrada a la web dels Premis VOC, i totes les persones assistents podran tenir accés al procés de votació del premi del públic.

Enguany la Mostra del VOC compta amb tres sessions, que també es podran veure des de la plataforma de Filmin.cat, on estaran disponibles del 17 de febrer al 17 de març.

Altres esdeveniments

Scroll to Top