Jornades Europees de Patrimoni a la Conca de Barberà

Un any més, Catalunya celebra les Jornades Europees de Patrimoni (JEP), una iniciativa del Consell d’Europa i la Comissió Europea que se celebra ininterrompudament a Catalunya des del 1991. És considerada l’activitat participativa més important d’Europa en relació amb el patrimoni cultural.

Sota el lema “Patrimoni sostenible” proposat pel Consell d’Europa, les Jornades Europees de Patrimoni de la Conca de Barberà conviden a explorar i reflexionar al voltant de la sostenibilitat del nostre patrimoni. Una proposta que ens porta a reflexionar sobre la protecció del nostre patrimoni (material, immaterial i natural) i a explorar l’ús dels recursos en relació amb la seva preservació, en un context marcat pel canvi climàtic. Ens convida a explorar el paper del patrimoni cultural en un futur sostenible.

Els dies 8 i 9 d’octubre us convidem a viure noves activitats i experiències en aquesta jornada de descobertes del patrimoni cultural de la Conca de Barberà que contemplen l’efecte ambiental de les seves activitats amb la finalitat de reduir o moderar el consum de recursos i la despesa energètica, de minimitzar l’impacte ambiental en la programació i gestió dels diferents projectes patrimonials.

8 d’octubre

9 d’octubre

Altres esdeveniments

Scroll to Top