Exposició: «Generació [RE]. Continuïtat o canvi?» al Museu de la Vida Rural

04/03/2022
08/01/2023

On i com volem viure? La COVID-19 és, en la història de la humanitat, una nova crisi o una nova oportunitat? L’exposició «Generació [Re]. Continuïtat o canvi?» aborda els moments de crisi com a punts de partida en què la societat decideix què vol ser i el futur que tindrà.

Fent un paral·lelisme amb la crisi de la fil·loxera, l’exposició se serveix de l’art contemporani, la cerca de dades i la promoció de projectes transformadors per proposar al públic un recorregut amb un eix central: la comunitat com a eina per mantenir l’equilibri.

Comptem amb obres de Joana Moll, Modest Cuixart, Núria Rion, Marc Anglès o Perejaume. Uns artistes que ajudaran al visitant a fer-se preguntes incòmodes, a qüestionar-se, per exemple, sobre el lligam amb el territori o els recursos.

La mostra explora temes com ara el despoblament i el repoblament, l’aïllament i la hiperconnectivitat o l’immobilisme i la capacitat humana de transformar el seu entorn amb la voluntat de convidar al visitant a adobar comunitats resilients.

Comissariada per Àlex Rebollo i Anna M. Andevert, «Generació [Re]. Continuïtat o canvi?» és la quarta exposició de producció pròpia del Museu de la Vida Rural de la Fundació Carulla després de «The Dust Bowl», «Plàstic» i «Jugar amb foc».

Altres esdeveniments

Scroll to Top