EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA: Identitats a l’Espluga de Francolí

06/11/2023
08/12/2023

Nomad_Art 2023 és una iniciativa multidisciplinaria que neix als Serveis Territorials a Tarragona del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i que, aquesta vegada, presenta IDENTITATS, una exposició fotogràfica a càrrec del col·lectiu PHOTO KM0. Fotografia al Camp de Tarragona, acompanyada de textos de membres de l’Escola de Lletres de Tarragona, amb la intenció de fer arribar la fotografia arreu del territori.

Unes fotografies que mostren cinc comarques -Alt Camp, Baix Camp, Conca de Barberà, Priorat i Tarragonès- sota la mirada de nou fotògrafs integrants del col·lectiu. Mirades lliures. Mirades particulars. Mirades enamorades. Mirades enigmàtiques, sovint intrigants.

El col·lectiu PHOTO KM0 va iniciar la seva activitat per iniciativa d’Estudi Perdomo que havia donat suport al talent artístic d’alguns fotògrafs del Camp de Tarragona, fotògrafs implicats amb Tarragona i que formen part important del teixit cultural i documental del nostre territori.  El principal l’objectiu del col·lectiu és promoure l’estudi, la investigació, la conservació i la difusió de la fotografia i l’audiovisual en tots els seus aspectes, principalment en l’àmbit del Camp de Tarragona.

Horari: De dilluns a dissabte de 9.30h a 13.00h i de 16.00 a 18.00h. Diumenges i festius de 9.30h a 13.30h.

Altres esdeveniments

Scroll to Top