Exposicio “30 anys fent caricatures” de Joan Vizcarra a Montblanc

04/08/2023
11/09/2023

El dibuixant, caricaturista i il·lustrador, Joan Vizcarra, torna a exposar a casa després de cinc anys. Ho fa per un gran motiu com és el de celebrar els seus 30 anys dibuixant. Així, avui, divendres 4 d’agost, a les vuit del vespre obrirà l’exposició “30 anys fent caricatures” a l’església de Sant Francesc de Montblanc, on comptarà amb la presència de l’alcalde, Oriol Pallissó.

L’exposició fa un repàs tres dècades després de treball d’un dels montblanquins més internacionals. D’aquesta manera, l’exposició romandrà oberta fins al pròxim dia 11 de setembre. Aquesta exposició preveu ser itinerant i, després de Montblanc es podria veure en altres localitats i ciutats.

Per altra banda, el dissabte dia 9 de setembre, a dos quarts de set de la tarda s’ha organitzat la festa de la caricatura. El darrer cop que va exposar a la vila ducal va ser l’any 2018 amb una exposició a l’oficina de Turisme de Montblanc amb una exposició d’il·lustracions del conte de David Ortin “Sant Jordi, la princesa, la rosa i el drac”.

Altres esdeveniments

Scroll to Top