Hotel Casa Guimerà

L’Hotel Casa Guimerà, és el resultat de la reforma integral de l’antiga casa de Cal Llorenç, reforma que s’ha fet amb el màxim rigor pels propietaris de l’Hotel, conservant tots els detalls i actualitzant les instal·lacions per a més confort de els nostres clients, aconseguint transmetre calma i tranquil·litat en un ambient càlid i acollidor.

L’hotel compta amb deu habitacions, totes amb calefacció central, regulada des de la mateixa habitació.

Les habitacions disposen de bany amb banyera o dutxa i amb grans finestrals o balcons que donen al poble (vistes sobre el campanar i el bonic poble així com les muntanyes properes) o sobre els boscos que envolten l’Hotel.

L’Hotel Casa Guimerà, compta amb dos salons separats, on podeu relaxar-vos llegint davant d’una gran llar de llenya en un dels salons, o veure a l’altre tranquil·lament una sèrie de televisió o qualsevol altre espectacle televisiu, a més de gaudir de tot tipus de jocs de taula.

A la zona de celler podreu recrear-vos vivint la màgia del pou interior que posseeix la casa, realitzat a mà amb una antiguitat de més de 200 anys i que està perfectament recuperat i en funcionament.

Total places: 20

Places adaptades: No

Accepten mascotes: No

HT-000837

HOTEL CASA GUIMERÀ

649 938 569 - 606 365 200
alfonsofg@suit-hotels.com
Plaça Major, 5, Vallespinosa, Pontils, 43421 (TARRAGONA)
Scroll to Top