AGENDA

Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Exposició temporal «Metamorfosi. El camí de la vida» al Museu de la Vida Rural

27 27Europe/Madrid maig 27Europe/Madrid 2022 - 7 07Europe/Madrid juny 07Europe/Madrid 2022

Gratuït

«Metamorfosi. El camí de la vida» és una exposició realitzada per les alumnes d’Arts Escèniques de l’Institut Joan Amigó i Callau en el marc del programa Un Museu a l’Aula. A partir de la metàfora de la metamorfosi d’una eruga en una papallona, aquesta proposta tracta el tema de l’adolescència. A través de diferents llenguatges artístics, les alumnes parlen de les vivències d’aquesta etapa de la vida i de situacions que afecten la salut emocional de les adolescents. La performance, la fotografia, el dibuix i la pintura els permeten tractar temes com la pressió estètica, la família, els estudis, la violència de gènere, l’amistat, els desitjos o el desengany, entre d’altres, amb l’objectiu d’ampliar la mirada adulta sobre aquests temes. 

«Metamorfosi» és una proposta híbrida que parteix d’unes experiències personals per posar sobre la taula estereotips i prejudicis que travessen les vides de les adolescents i són una expressió de problemàtiques socials, com ara la desigualtat entre gèneres, un tema transversal en moltes de les obres d’aquesta proposta. El procés de creació que hi ha darrere aquesta exposició ha permès que les adolescents es coneguin una mica millor, trencar tabús i superar prejudicis a l’hora d’expressar les emocions i pensaments. 

Amb la inauguració d’aquesta exposició culmina una nova edició del programa UMA amb l’Institut Joan Amigó, una proposta transversal que posa l’alumnat al centre del procés de creació i producció d’una exposició en estreta col·laboració amb els professionals de l’MVR i l’educació cultural per la sostenibilitat.

L’exposició es va inaugurar el 27 de maig al Museu de la Vida Rural i es podrà visitar fins al 7 de juny de 2022 durant els horaris d’obertura del Museu.

Mostra els detalls

Inici:
27 27Europe/Madrid maig 27Europe/Madrid 2022
Finalització:
7 07Europe/Madrid juny 07Europe/Madrid 2022
Cost:
Gratuït
Etiquetes de l'Esdeveniment:
, , , , , , , ,
Lloc web:
https://museuvidarural.cat/metamorfosi-cami-vida/

Recinte

Museu Terra (abans Museu de la Vida Rural)
Carretera de Montblanc, 35
L'Espluga de Francolí, Tarragona 43440 Espanya
+ Mapa de Google
Phone
977 870 576
Visualitza el lloc web de Recinte

Organitzador

Museu Terra (abans Museu de la Vida Rural)
Phone
977 86 03 49
Correu electrònic
info@museuvidarural.cat
Visualitza el lloc web de Organitzador
Scroll to Top