‘Tocant el cel amb una corda. Les campanes de la Conca de Barberà’ a Conesa

19/05/2023
21/05/2023

Conesa acull del 19 al 21 de maig l’exposició “Tocant el cel amb una corda. Les campanes de la Conca de Barberà”. Una iniciativa impulsada pel Consell Comarcal de la Conca de Barberà i el Museu Comarcal de la Conca de Barberà i que rep el suport de l’Ajuntament de Sarral.

Es tracta d’una exposició dedicada al món de les campanes, que mostra els campanars, campaners i tocs de campana de la Conca de Barberà. Està formada per una dotzena de plafons, un vídeo sobre les persones que toquen les campanes, una antiga matraca i una petita campana fabricada expressament per a l’exposició, que permetrà a les persones visitants efectuar i reproduir els tocs manuals.

Al llarg d’aquest període l’exposició es podrà visitar a la Casa de Cultura. Dissabte 20 de maig a les 11h s’ha programat una visita guiada a càrrec del comissari de l’exposició Jesús Martínez Casanelles.

L’exposició que fins ara ha tingut un gran èxit de visites ja ha estat a Montblanc, Solivella, Passanant i Belltall, l’Espluga de Francolí, Santa Coloma de Queralt, Les Piles i Rocafort de Queralt.

Altres esdeveniments

Scroll to Top