Sabors de la Conca amb bacallà – II Jornades Gastronòmiques del 3 al 19 de juny

Tornen les Jornades Gastronòmiques Sabors de la Conca amb Bacallà en la seva 2a edició!

 

Del 3 al 19 de juny, diversos restaurants i allotjaments de la comarca elaboraran menús amb aquest ingredient com a protagonista: ja era la recepta estrella en la època medieval perquè era el peix que més es conservava sense fred al territori.

Els restaurants i allotjaments participants elaboraran menús creats especialment per a l’ocasió, amb el bacallà com a protagonista, i estaran maridats amb vins de la DO Conca de Barberà. Hi participen Art Restaurant, Cal Travé, Les 3 Esses, El Cortijo, Isama Cafetería, El Molí del Mallol, La Tocineria, Restaurant Els Ceps, Camping-Resort Serra de Prades, Restaurant Sagues i Hostal Restaurant Feliuet.

Organitza Associació d’Empresaris d’Hostaleria de la Conca de Barberà i Muntanyes de Prades amb la col·laboració del Consell Comarcal de la Conca de Barberà.

Podeu consultar tota la informació al web de les jornades

Conca de Barberà, la terra dels mil petits tresors per descobrir
Segueix-nos
Parlen de nosaltres
Scroll to Top