Barberà de la Conca

Conca estricta

Barberà de la Conca es troba al peu de l’EPN del Tossal Gros de Miramar. El municipi esta format per dos nuclis de població: Barberà de la Conca i Ollers.

Barberà de la Conca ofereix l’estampa típica de la comarca, un petit poble d’origen medieval, ric en patrimoni arquitectònic i cultural, i envoltat de terres de conreu, sobretot de vinyes. I és que aquest municipi és zona de vins i de tradició agrícola, una activitat que es manté ben viva. Barberà de la Conca també és un poble ple d’història, marcada per la presència dels templers i els hospitalers.

Dona nom a la comarca i ofereix als visitants l’encant d’un petit poble situat al pendent d’un turó dominat pel castell templer de Barberà, de visita imprescindible. També és conegut pels seus vins i caves i perquè té el primer celler cooperatiu de l’Estat espanyol, el celler modernista, un clar exemple de les innovacions arquitectòniques del modernisme introduïdes per Cèsar Martinell. Seguint l’esperit emprenedor, el 2007 neix el Viver de Celleristes Conca de Barberà, un projecte ambiciós i innovador que té  com a objectiu impulsar joves agricultors i introduir les varietats de vins de la Conca en el mercat del vi de qualitat. 

La població celebra la Festa Major a l’agost, i la Festa de la Mare de Déu del Roser el mes de maig. La Festa del Trepat destaca entre els esdeveniments festius.

Descarrega’t els documents imprescindibles per al teu viatge!

FULLETÓ TURÍSTIC

 

Rutes

Allotjaments

Restaurants

Ajuntament de Barberà de la Conca

+34 977 88 70 10
ajuntament@barberadelaconca.cat
C. Major, 12
Scroll to Top