Ruta d’aventura a les coves de l’Espluga de Francolí [Activitat suspesa temporalment]

Activitat suspesa temporalment

 

Visita guiada i espeleològica per  la part més profunda de les galeries subterrànies de les Coves de l’Espluga per on transcorre el riu Francolí

 

Per als visitants més agosarats, les Coves de l’Espluga de Francolí ofereixen una visita més enllà del Museu. Remuntar el riu subterrani per les galeries més insòlites i sorprenents d’aquesta cavitat.

Equipats amb un vestit de neoprè, casc i llum, els visitants, acompanyats sempre per dos guies espeleòlegs, s’introdueixen per la part més genuïna de la cova fins arribar a la gran Sala de la Biela.

Durant el trajecte els visitants coneixeran la formació geològica d’aquesta cavitat subterrània, els pous que van permetre el seu descobriment, el circuit de l’aigua i la trajectòria del riu, el procés de filtratge i escolament de l’aigua, les diàclasis, i la Galeria de Llac, lloc de rituals ibers.

La ruta aventura inclou el material i el guiatge de dos espeleòlegs per fer un itinerari per la part més humida de la Cova.

L’activitat no és accessible per a persones amb disminució física o psíquica. No es disposen de serveis per persones amb dificultats auditives o de visió.

 

Horaris

Amb reserva prèvia qualsevol dia de l’any

Durada

3 hores aproximadament (entre 1 h i mitja a 2 hores dins el riu subterrani)

Idioma

La visita pot ser en català, castellà, francès o anglès.

Observacions

No recomanable per a persones amb claustrofòbia. Cal reserva prèvia amb un mínim de 6 persones i un màxim de 15. En cas de ser menys de 6 caldrà pactar l’horari de la visita. Activitat a partir de 8 anys. Els infants de 8 a 14 anys han d’anar acompanyats necessàriament per un adult. La ruta aventura inclou el material (vestit de neoprè, casc i llum) i el guiatge de dos espeleòlegs per fer un itinerari per la part més humida de la Cova. L'activitat no és accessible per a persones amb disminució física o psíquica. No es disposen de serveis per persones amb dificultats auditives o de visió.

Més informació i reserves

Contactar amb  l’Oficina de Turisme de l’Espluga de Francolí, abans d'adquirir els cupons/entrades per confirmar dia i hora de l'activitat. Política de cancel·lació: sense cost comunicant-ho per correu electrònic 24 hores abans de començar la visita guiada.

OFICINA DE TURISME DE L'ESPLUGA DE FRANCOLÍ

+34977871220
turisme@esplugadefrancoli.cat
Pl. del Mil·lenari, 1, 43440 Espluga De Francolí ( L'), Tarragona
Scroll to Top