Cultura ecològica al Museu de la Vida Rural

Perquè els més petits aprenguin, divertint-se, a valorar algunes de les coses més essencials de la vida.

 

Durant la visita al museu explicarem, a través del joc, la interacció i dinàmiques artístiques, com vivien i treballaven els nostres avis i àvies en el món rural. Descobrirem una forma de vida molt diferent a l’actual i de la que en podem aprendre moltes coses. A més, ens endinsarem en el nou hort i jardí etnobotànic del museu per entendre com es conreen alguns aliments de manera ecològica i sostenible.

Després, guiats per l’expertesa de Drac Actiu, anirem fins a l’entorn del Castell de Riudabella on iniciarem una aventura en el fascinant món de les abelles on aprendrem perquè aquests insectes tenen paper determinant per al nostre ecosistema. A través d’un taller didàctic i entretingut, petits i grans viuran l’experiència de descobrir com viuen les abelles i l’important paper ecològic que realitzen i les propietats i utilitats dels productes que elaboren. Acabarem de la manera més dolça, tastant la deliciosa mel acabada de recol·lectar.

  • Màxim de 25 persones per grup.
  • Aquesta activitat es programa de forma puntual, podeu consultar el calendari: https://museuvidarural.cat/producte/cultura-ecologica/
  • Aquesta activitat està disponible durant tot l’any per a grups (mínim 15 persones). En cas de ser un grup més reduït, poseu-vos en contacte amb el Museu.

Horaris

Aquesta activitat es programa de forma puntual, podeu consultar el calendari del web del Museu.

Durada

3h.

Idioma

Disponible en català, castellà, anglès, francès.

Observacions
Més informació i reserves

MUSEU DE LA VIDA RURAL

977 87 05 76
Info@museuvidarural.cat
Scroll to Top