Explora Montblanc, visita guiada amb infants

Visita només apta per a exploradors i exploradores que coneixeran les curiositats i els llocs més singulars de la vila medieval. 

 

La visita Explora Montblanc comença a l’Oficina de Turisme, a l’antic celler modernista. Després, acompanyats pels Guies de Montblanc, passejareu pels principals espais d’aquesta vila closa, des del portal de Sant Antoni i bona part del carrer Major fins a l’església de Santa Maria on podreu veure les marques dels picapedrers i les gàrgoles que vigilen atentament als petits i grans exploradors. La visita continua al portal de Sant Jordi on hi ha una de les parades més importants, l’origen de la llegenda de Sant Jordi. Des d’aquí pujareu a les muralles. Entrareu per la torre de Pere III, pujareu a la terrassa i accedireu al pas de ronda que recorrien els soldats que protegien la ciutat fa centenars d’anys. Gràcies als binocles i al material gràfic que us ensenyaran, coneixereu el bestiari gòtic que ha sobreviscut el pas del temps a l’enteixinat de fusta de l’església de Sant Miquel. La visita acaba al cap d’una hora i mitja a la plaça Major, punt neuràlgic de Montblanc.

Activitat destinada a famílies amb infants d’entre 5 i 12 anys.

 

 

 

Horaris

A les 10h30

Durada

La visita té una durada d'1 hora i 30 minuts.

Idioma

Les visites guiades s'ofereixen en català tot i que hi ha la possibilitat de realitzar-les en altres llengües (castellà, anglès i francès). En aquest cas, cal consultar-ho al correu electrònic turisme@montblanc.cat o al telèfon 977 86 17 33.

Observacions

Per realitzar la visita guiada és imprescindible adquirir el tiquet prèviament de l'enllaç de reserves. Un cop adquirida l'entrada, la mateixa únicament serà canviada o retornat el seu import si es cancel·la fins a 24 hores abans de l'inici de la visita i només en cas d'impossibilitat d'assistència de força major justificada.

Més informació i reserves

OFICINA DE TURISME DE MONTBLANC

+34 977 86 17 33
turisme@montblanc.cat
C. Muralla de Sta. Tecla, 54, 43400 Montblanc, Tarragona
Scroll to Top