Esperit del vi al Museu de la Vida Rural

Una experiència per endinsar-nos en la història vitivinícola de Catalunya i de la Conca de Barberà a través del patrimoni cultural i descobrir com el cultiu de la vinya ha transformat la comarca fins als nostres dies.

Producte bàsic de l’agricultura mediterrània, el vi té molt a veure amb el que som com a societat. Una experiència que ens mostra les seves singularitats, que ens parla de la plaga de la fil·loxera i de les seves conseqüències, de l’associacionisme i del cooperativisme, de la importància de l’aiguardent i el famós “Reus, París, Londres”, del present i del futur. Un recorregut que comença al Museu de la Vida Rural, continua a la Fassina Balanyà i acaba al celler Vidbertus de la D.O. Conca de Barberà, on finalitza la jornada amb una degustació dels seus vins més singulars.

Horari: a convenir.
Activitat per a majors de 18 anys.
Reserva prèvia a través del formulari: https://museuvidarural.cat/producte/esperit-vi/

Horaris

Aquesta activitat s’ofereix tot l’any amb reserva prèvia.

Durada

3 h

Idioma

Disponible en català, castellà, anglès, francès

Observacions
Més informació i reserves

Museu de la Vida Rural

977 870 576
info@museuvidarural.cat
Carretera de Montblanc, 35, 43440 L’Espluga de Francolí
Scroll to Top