El Museu de la Vida Rural en família

Per saber on anem, cal saber d’on venim

 

Horts urbans, menjar orgànic, sostenible, km 0, ecològic, bio. Cada dia inventem noves etiquetes per anomenar allò que els nostres avis ja sabien fa 100 anys. Per això, potser la millor manera d’entendre cap a on va la nostra agricultura, el nostre menjar i el nostre futur és fer un cop d’ull al nostre passat i tornar a aprendre el valor de l’esforç, la paciència o, senzillament, el que costa fer que un enciam creixi sa. Descobriu tot això i molt més al Museu de la Vida Rural de l’Espluga de Francolí, un dels museus més moderns del nostre país.

A més de poder visitar l’exposició permanent i les exposicions temporals, el museu programa activitats culturals i familiars durant tot l’any.

El Museu disposa de l’aplicació Visitmuseum de la Generalitat de Catalunya, una aplicació gratuïta per conèixer el patrimoni cultural i artístic dels museus de Catalunya. L’audioguia està disponible en quatre idiomes: català, castellà, anglès i francès. Els usuaris poden escoltar-la descarregant-se l’aplicació al telèfon mòbil. L’audioguia també està disponible en línia a la web de Visitmuseum.

 

 

Horaris

Consulta l'horari a la web oficial del Museu.

Durada
Idioma

L'audioguia està disponible en quatre idiomes: català, castellà, anglès i francès. Guia de signes per a persones amb dificultats auditives. Disponible en llengua de signes catalana.

Observacions

El museu organitza diferents activitats i exposicions que podeu consultar al seu portal web.

Més informació i reserves

Visita lliure o amb l'audioguia: Visitmuseum. L´entrada és gratuïta per als menors de 18 anys.

MUSEU DE LA VIDA RURAL

977 870 576
info@museuvidarural.cat
Ctra. de Montblanc, 35 | 43440 L’Espluga de Francolí
Scroll to Top