Fassineja al Museu Fassina Balanyà

És una nova visita-taller familiar que s’ofereix al Museu Fassina Balanyà de l’Espluga de Francolí. Es tracta d’una visita amb una visió diferent, destinada als infants, on podran endinsar-se en espais restringits pel públic general i podran tocar i olorar molts productes relacionats amb la Fassina. Així podran descobrir de primera mà com funcionava l’antiga destil·leria i com es reciclava i reutilitzaven les restes del raïm.

I tot seguit, per posar-ho en pràctica les famílies podran Fassinejar amb el taller d’elaboració de la seva pròpia colònia i hidrogel. Ho faran amb fruites i herbes aromàtiques que ells mateixos hauran collit. Per elaborar colònies diferents també s’utilitzaran olis essencials, introduint-los en l’aromateràpia.

La visita també inclou una destil·lació en directe a través d’un alambí de vidre i un tast de most pels infants i de licors pels adults.

Activitat dirigida a totes les edats, però recomanat a partir dels 5 anys fins adolescents, on tots els membres de la família, inclosos els adults, participaran de l’experiència.

Horaris

Consulteu la programació a: https://esplugaturisme.cat/

Durada

1h 30 minuts

Idioma

La visita pot ser en català i en castellà.

Observacions

Recomanat per infants a partir dels 5 anys. Activitat per tots el membres de la família, inclosos els adults. Consulteu la programació a: https://esplugaturisme.cat/

Més informació i reserves

Oficina Municipal de Turisme de l'Espluga de Francolí

977 87 12 20
turisme@esplugadefrancoli.cat
Pl. del Mil·lenari, 1 |
Scroll to Top