Descobrim el TREPAT amb el celler Josep Foraster

Passejant per la vinya i pel celler descobrirem la nostra història i maneres d’elaborar vins de manera didàctica, amb la nostra varietat autòctona, el TREPAT.
Un celler familiar, amb vinyes pròpies, amb agricultura ecològica, producció limitada i control de tot el procés per garantir la qualitat dels vins. Treballen amb barriques de roure francès i ous de formigó.
Inclou la visita al museu d’eines centenàries utilitzades al camp, un tast comentat de 4 vins Josep Foraster i un tast de most del celler pels infants.

  • Visites amb reserva prèvia tots els dies. De dilluns a divendres, hores a convenir matí i tarda. Caps de setmana i festius a les 11h.
  • Mínim 2 persones.
  • Preu per persona: 10 €. Els menors de 18 anys és gratuït.
  • Observacions: cal portar calçat còmode per anar a la vinya.

 

Horaris

Aquesta activitat s’ofereix tot l’any amb reserva prèvia. Caps de setmana i festius a les 11h i la resta de dies en hores a convenir.

Durada

1 h i mitja aproximadament

Idioma

Les visites s'ofereixen en català, castellà, anglès i francès.

Observacions

Mínim 2 persones. Observacions: cal portar calçat còmode per anar a la vinya.

Més informació i reserves

Celler Josep Foraster

+977 86 02 29
jf@josepforaster.com
Camí Ermita de Sant Josep, s/N, 43400 Montblanc
Scroll to Top