Descobreix la persona impostora de Montblanc

“Descobreix la persona impostora de Montblanc” és una visita autoguiada en família per gaudir, a través del joc, del patrimoni arquitectònic, cultural, natural i agroalimentari de Montblanc. Els participants recorreran la vila per conèixer diversos elements patrimonials. A cada aturada, es presentaran diferents aspectes de Montblanc, un personatge històric relacionat amb cada indret i un petit repte. La visita «Descobreix la persona impostora de Montblanc» va adreçada a infants d’entre 9 i 12 anys.

Recorregut
El punt d’inici de la visita és la Catedral del Vi de Montblanc, on s’ubica l’Oficina de Turisme. Des d’allí es proposa un recorregut per alguns dels espais més emblemàtics de la vila, com són la muralla, l’antic hospital de Santa Magdalena, els portals de Sant Antoni i Sant Jordi, les esglésies de Santa Maria i Sant Miquel, el Pla de Santa Bàrbara, el carrer dels Jueus o la plaça Major.

Preu
Les targetes «Descobreix la persona impostora de Montblanc» costen 10 euros. Es regala un llapis per poder resoldre les activitats.

On es pot adquirir?
A l’Oficina de Turisme de Montblanc.

Horaris

Visita autoguiada

Durada

Visita autoguiada

Idioma
Observacions
Més informació i reserves

Oficina Municipal de Turisme de Montblanc

Oficina Municipal de Turisme de Montblanc

977 861 733
turisme@montblanc.cat
Muralla de Santa Tecla, 54
Conca de Barberà, la terra dels mil petits tresors per descobrir
Segueix-nos
Parlen de nosaltres
Scroll to Top