Centre d’Interpretació del castell de Solivella

El Centre ens apropa a conèixer més àmpliament el castell dels Llorac de Solivella

 

La visita s’inicia amb una de les millors representacions d’escultura comarcal del segle XV. L’arcàngel Sant Miquel, relacionat amb la família propietària del castell, i que la població de Solivella recuperà fa molt poc temps.

L’exposició permanent del centre d’interpretació consta d’un audiovisual sobre el castell que ens mostra les seves funcions i l’espai on és troba; una i interessant col·lecció d’elements escultòrics i arquitectònics realitzats amb guix, molt típics en la nostra zona durant el segles XV i XVI ;  una recopilació de les diferents construccions renaixentistes i barroques de les comarques veïnes; i finalment, una interessant mostra de les formes de defensa i atac dels castells en diferents èpoques i armaments.

Trobareu més informació a la revista Cultura i Paisatge a La Ruta del Cister: https://culturaipaisatge.cat/num-9/el-castell-de-solivella-i-el-seu-centre-dinterpretacio/

 

Horaris

Qualsevol dia de l’any amb reserva prèvia trucant al telèfon 977 89 21 01 de dilluns a divendres.

Durada
Idioma

L'exposició és en català. S'ofereixen visites guiades en català, tot i que hi ha la possibilitat de realitzar-les en castellà. En aquest cas, cal consultar-ho per telèfon 977 89 21 01, de dilluns a divendres.

Observacions
Més informació i reserves

Cal fer reserva prèvia trucant al telèfon 977 89 21 01 de dilluns a divendres.

AJUNTAMENT DE SOLIVELLA

977892101
secretaria@solivella.cat
Plaça Major, 1, Solivella
Scroll to Top