AGENDA

Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

“Dauradors i candelers a Sant Magí” explicació i tallers – Jornades Europees del patrimoni a Sant Magí de la Brufaganya

15 15Europe/Madrid octubre 15Europe/Madrid 2023 @ 11:30 - 13:00

Gratuït

Diumenge dia 15 d’octubre de 11.30 a 13h  Sant Magí de la Brufaganya s’afegeix a la celebració de les Jornades Europees del patrimoni amb  “DAURADORS I CANDELERS A SANT MAGÍ”. Explicació i Tallers.

Les Jornades Europees del Patrimoni son  un dia alegre i participatiu, cada lloc -gran o petit -mostra i comparteix amb els visitants el seu patrimoni  arquitectònic, tradicional o natural, Sant Magí presenta enguany alguns oficis poc coneguts Es parlarà dels dauradors i dels candelers.

Al matí, des de les  11.30 hi haurà visita guiada, audiovisual i tallers.  Es veurà l’ofici de daurador; el gremi, les eines, els materials, els petits exvots daurats i es podrà contrastar  la relació de daurats que apareixen en els inventaris de 1578 del notari Miquel Campllonc de Barcelona i el de 1603 en arribar els dominics a Sant Magí

L’audiovisual de la Jornada mostrarà l’ofici dels  candelers de greix i de cera; el seu gremi, les seves eines i la botiga de les candeles de Sant Magí.   Després, a la plaça tindran lloc  els tallers on experimentarem com fer candeles i com daurar un petit objecte.

Per poder atendre millor els tallers, us demanem que reserveu plaça a: rita.armejach@gmail.com

Recinte

Sant Magí de la Brufaganya
TV-2012
Pontils, Tarragona 43421 Espanya
Visualitza el lloc web de Recinte

Organitzador

Amics de Sant Magí de la Brufaganya
Correu electrònic
amicssantmagi@tinet.cat
Visualitza el lloc web de Organitzador
Scroll to Top