AGENDA

- Aquest esdeveniment ja ha passat.
Curs d’elaboració de massa mare i pa al Museu de la Vida Rural
febrer 10 - febrer 11
€60
El Curs d’elaboració de massa mare i pa amb el mètode Respectus Panis, és el segon curs de temporada 2023 que organitza el Museu de la Vida Rural. El curs anirà a càrrec del forner Gerard Grinyó i té una durada de 8 hores i l’horari serà divendres de 18 a 20 h i dissabte d’11 a 14 h i de 16 a 19 h.
L’objectiu del curs, de dos dies de durada, és aprendre a realitzar una preparació de massa mare i a tenir-la activa. Els participants aprendran el mètode Respectus Panis d’elaboració de pa mitjançant una panificació lenta, sense additius, sense llevadores i sense la utilització de pastadores ni càmeres de fermentació industrials. Es tracta d’un curs totalment pràctic.
El curs està dirigit a tothom qui li agradi aprendre, cuinar, experimentar i descobrir i no es necessita cap coneixement previ per poder realitzar-lo. Els alumnes hauran de portar un tupper o un pot de vidre d’un litre de capacitat que tanqui hermèticament.
Aquest curs forma part del programa de formació Back to basics del Museu de la Vida Rural per a aquest 2023, en què cada mes s’oferirà un nou curs, excepte al juliol i a l’agost.
Les places són limitades.
Mostra els detalls
- Inici:
- febrer 10
- Finalització:
- febrer 11
- Cost:
- €60
- Etiquetes de l'Esdeveniment:
- activitats en família, conca de barberà, costa daurada, l'espluga de francolí, La Ruta del Cister, museus, tarragona
- Lloc web:
- https://museuvidarural.cat/curs-elaboracio-massa-mare-pa/
Recinte
- Museu de la Vida Rural
-
Carretera de Montblanc, 35
L'Espluga de Francolí, Tarragona 43440 Espanya + Mapa de Google - Telèfon:
- 977 870 576
- Visualitza el lloc web de Recinte
Organitzador
- Museu de la Vida Rural
- Telèfon:
- 977 86 03 49
- Correu electrònic:
- info@museuvidarural.cat
- Visualitza el lloc web de Organitzador