AGENDA

Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Curs d’elaboració de massa mare i pa al Museu de la Vida Rural

10 10Europe/Madrid febrer 10Europe/Madrid 2023 - 11 11Europe/Madrid febrer 11Europe/Madrid 2023

€60

El Curs d’elaboració de massa mare i pa amb el mètode Respectus Panis, és el segon curs de temporada 2023 que organitza el Museu de la Vida Rural. El curs anirà a càrrec del forner Gerard Grinyó i té una durada de 8 hores i l’horari serà divendres de 18 a 20 h i dissabte d’11 a 14 h i de 16 a 19 h.

L’objectiu del curs, de dos dies de durada, és aprendre a realitzar una preparació de massa mare i a tenir-la activa. Els participants aprendran el mètode Respectus Panis d’elaboració de pa mitjançant una panificació lenta, sense additius, sense llevadores i sense la utilització de pastadores ni càmeres de fermentació industrials. Es tracta d’un curs totalment pràctic.

El curs està dirigit a tothom qui li agradi aprendre, cuinar, experimentar i descobrir i no es necessita cap coneixement previ per poder realitzar-lo. Els alumnes hauran de portar un tupper o un pot de vidre d’un litre de capacitat que tanqui hermèticament.

Aquest curs forma part del programa de formació Back to basics del Museu de la Vida Rural per a aquest 2023, en què cada mes s’oferirà un nou curs, excepte al juliol i a l’agost.

Les places són limitades.

Mostra els detalls

Inici:
10 10Europe/Madrid febrer 10Europe/Madrid 2023
Finalització:
11 11Europe/Madrid febrer 11Europe/Madrid 2023
Cost:
€60
Etiquetes de l'Esdeveniment:
, , , , , ,
Lloc web:
https://museuvidarural.cat/curs-elaboracio-massa-mare-pa/

Recinte

Museu Terra (abans Museu de la Vida Rural)
Carretera de Montblanc, 35
L'Espluga de Francolí, Tarragona 43440 Espanya
+ Mapa de Google
Phone
977 870 576
Visualitza el lloc web de Recinte

Organitzador

Museu Terra (abans Museu de la Vida Rural)
Phone
977 86 03 49
Correu electrònic
info@museuvidarural.cat
Visualitza el lloc web de Organitzador
Scroll to Top