Mas de Caret

Mas de Caret és una masia sostenible envoltada de bosc i amb camps de cultiu ecològics. Reconstruïda emprant materials i tècniques de bioconstrucció, utilitza energies renovables i promou una filosofia de vida basada en el respecte al medi ambient.

Mas de Caret és una antiga masia de l’any 1786,  amb més de 8 hectàrees de terreny que compta amb camps de cultius ecològics i vinyes, una granja amb un poni, oques, ànecs, paons reals, gallines… Està situada a la Conca de Barberà, a prop de Montblanc però en un indret tranquil i allunyat del tràfic.

La masia, de dues plantes, disposa de 7 habitacions i dos apartaments. A la planta superior hi ha el menjador, amb una llarga taula de fusta on se serveixen els sopars i els esmorzars. També hi trobem una sala d’estar amb llar de foc i una petita biblioteca de llibres d’intercanvi. Des de les seves finestres resulta relaxant contemplar els boscos immensos de les muntanyes de Prades.

Al costat de la casa existeix un espai anomenat “Parc de les Olors” en el qual es cultiven plantes aromàtiques, culinàries i medicinals.

Les habitacions disposen de bany privat i algunes també tenen sortida directa al jardí. Una acollidora terrassa comunitària amb una tauleta i cadires serà sens dubte un dels llocs de la casa preferits del vostre gos.

Total places: 20

Places adaptades: Sí, prèvia consulta

Accepten mascotes: Sí

PT-000119

MAS DE CARET

977 26 40 03 - 679 955 756
info@masdecaret.com
Ctra. Riba-Farena, Km11, 43400, La Bartra (Montblanc-Tarragona)
Scroll to Top