Can Gasol

La casa està situada en un turó a Guialmons, entre camps de cereals i amb la serra de Queralt i del Montclar en el fons. Es un espai tranquil i silenciós i encara que a l’estiu fa calor, la pujada de la ‘marinada’, i el clima més aviat sec, fa que es pugui estar de gust. Des de casa veiem des d’Aguiló a Santa Coloma de Queralt, l’antic Castell dels Queralt que resta com una ruïna i tombant a Ponent veiem S. Miquel i el poble de Les Piles. En aquest espai de ponent podem admirar els preciosos cels que es donen a la Conca.

El carrer Major és l’accés principal, entrem per un rebedor distribuïdor amb un sòl de pedra de riu de canto rodat , aquí ens trobem la sala d’estar-menjador i una terrassa que dóna a ponent, dues habitacions amb banys, al fons la cuina amb l’antiga pica de pedra, i un espai on hi ha l’entrada de l’antiga cisterna i el forn de pa convertit en terrassa, ja que el vam trobar completament enderrocat.  D’aquí a través d’una porta amb clau baixem unes escales que ens porten a un jardí encerclat per un mur de pedra, el qual hem abaixat una mica perquè es vegi des de dins el paisatge. En aquest espai tenim la piscina, una barbacoa i un porxo amb teulada, ideal pels sopars, lectures i pel descans en general.

Per trobar la resta d’habitacions hem d’anar endarrere i torna al rebedor, d’on surt una escala de pedra que va cap avall i trobem a esquerra i dreta les habitacions.

Total places: 11

Places adaptades: 

Accepten mascotes: Sí, prèvia reserva

PT-000152

CAN GASOL

977 88 15 13 - 696 143 822
info@cangasol.net
C/ Major, 8, 43429, Guialmons (Les Piles-Tarragona)
Scroll to Top