Cal Gasset

La casa rural “Cal Gasset “ és la casa pairal de la nostra família, construïda a l’any 1868,i forma un conjunt amb el celler Sanstravé. El mobiliari és antic i s’hi exposa una mostra de les màquines que es feien servir en la fabricació del vi.

La casa té dues plantes: en una d’elles hi ha la cuina, el menjador i la sala d’estar amb llar de foc. En l’altra hi ha tres habitacions i un bany amb dutxa. Cada una d’aquestes cambres du el nom d’una de les varietats del vi que s’elaboren al celler.

La suite és l’anomenada Chardonnay i té un llit de matrimoni, bany complet, vestidor (on s’hi pot posar un altre llit) i terrassa. Les altres dues – la cambra Merlot i la Syrah – comparteixen bany. La Merlot té dos llits individuals i la Syrah un llit de matrimoni i un llit individual. La capacitat màxima de la casa és de set persones.

S’organitzen visites a les nostres vinyes i al celler, on s’acaben amb les corresponents cates dels nostres vins. Aquesta casa rural és a tocar del Restaurant Cal Travé, on els hostes, amb una atenció especial, podran gaudir dels nostres plats tradicionals amb un toc de modernitat.

Total places: 8

Places adaptades: No

Accepten mascotes: No

PT-000297

CAL GASSET

616 29 69 93 - 977 89 21 65
restaurant@sanstrave.com
C/ de la Conca, 10, 43412, Solivella (Tarragona)
Scroll to Top